Transport

Bryne CK setter opp hurtigbåter som går fra Stavanger Hurtigbåtterminal rittdagen og via Lauvvik Ferjeterminal. Ankomst Lysebotn er normalt i god tid før start. Se på nyheter på hovedside for oppdaterte avgangstider når rittet nærmer seg.

Du tar selv med deg sykkelen på båten, eventuelle innpakning av sykkelen må hver og en ordne med selv. Bryne CK tar ingen ansvar for eventuelle transportskader.

Kostnad for båttransport er kr 400 pr person inkludert sykkel. Båttransport er normalt kun for forhåndspåmeldte. Dette bestilles og betales sammen med påmeldingen til rittet. (Glemte du å bestille båt, logger du deg bare på med igjen med din kode og bestiller og betaler fra din påmeldingsbekreftelse til rittet.)

NB! Ikke lovlig å smøre på seg varmekrem inne på båten!

Alternativ transport er med eget kjøretøy via Sirdal og over fjellet ned til Lysebotn. Vi gjør oppmerksom på at alle biler må kjøre fra Lysebotn senest 15 minutt før start og direkte ut til hovedvei i Sirdal. Det er ikke lovlig med langing før etter første matstasjon.

Bagasjetransport for de som trenger det, så vil det stå transport for innlasting ved startområdet. Denne transporten vil starte retur 15 minutt før start, så husk å legg inn bagasjen din så snart som mulig! Husk å merke bagasjen din godt med navn og telefonnummer. Bryne CK tar ikke ansvar for skader/tapt bagasje.

Om du må bryte rittet av en eller annen grunn, ber vi om at du melder fra om dette i målområdet. Servicebiler kan ta med sykler, men har ikke alltid anledning å ta med personer.

aarbakkerittetTransport

aarbakkerittetTransport2